3 galna sätt att få din Partner att gråta under samlag

Har du någonsin märkt att de flesta män orgasm tidigare än andra män, men du slutar bara för tidigt och han hindrar dig från att göra detsamma? Du hade en fantastisk relation med din tjej och nu saker och ting inte komma tillbaka till det normala. Du har en “”ny kille “” som, medan du är bra i sängen, inte kan tillfredsställa dig längre. Kanske förstår du inte hur dessa saker kan gå och du letar efter en lösning. Kanske har du till och med berättat för din tjej vad du vill ha. Har du tid att sitta för att tydligt diskutera din situation med din flickvän och med din omsorg.

Å andra sidan, om du inte har haft tid att gå tillbaka och bryta spänningen, så här är 3 galna sätt att få din partner att gråta under samlag eftersom det faktiskt kan förhindras.

Stoppa ett samtal

Stoppa konversationen och berätta för flickan. Hon är alldeles för känslig och så småningom ditt sinne kommer att vara avstängd och allt kommer att gå tillbaka. Gör det med huvudet helt i sanden och hoppas att inget annat kommer att falla ifrån varandra. Lita på mig, kommer det att lyckas i första hand, eller kanske det inte fungerar för att få henne att må bättre.

Leta efter ett sätt att starta konversationen igen

När du börjar samtalet med tjejen för första gången kommer dina nerver att vara. Du är normalt inte van vid att prata med din partner och du kan få något att gå fel. Oavsett hur upphetsad eller rädd hon är, om du blir distraherad utan specifikt samtal, är chansen att hon kommer att vara mer benägna att inte bara kommunicera bättre utan också vara redo att sönderdelas.

Ändra positioner

Använd en sexposition när du har kontroll över takten och se till att din tjej har haft tillräcklig tid ensam. Naturligtvis, när hon har sex med dig, försök att ändra positioner ibland. På det här sättet är det mer troligt att du undviker team spirit-problemet.

Inte ens bara prata

Många människor kommer dock inte att kunna prata med flickan genom kroppsspråk. De kommer att behöva en hörbar signal för att vara seriös om det. Så försök att hålla en tyst och avslappnad ton istället för att komma in i en djup.