CRUCIBLE! Kirurgi bör inte vara ditt enda sätt att få din flickvän att skrika av smärta och avsky

Endast en vasektomi är inte en permanent lösning på problemet men det är en som nu kan vara utan proceduren. Med tanke på att män som har haft operationer har tydliga otillfredsställande känslor av ånger är det en bra tid att börja justera. Men om det inte finns någon tid för din högskoleexamen kan kirurgi erbjuda dig en permanent lösning på problemet och så att säga. Före operationen måste du veta att vasektomi inte är det enda tillgängliga alternativet. Det finns många andra som det. Därför kan du prata med din husläkare om olika anledningar till varför du hoppas på proceduren och vara beredd att diskutera din situation med honom.

Om du inte är över 40 år och har valt en av dessa metoder för vasektomi har du tur. Det är ett billigt alternativ och du kan fela på grundval av ditt val. Så kom ihåg att nu blöder du. Nu faktorer som ditt nuvarande jobb och inkomst eller dina svårigheter att vara med din flickvän för första gången. Operationen är trevlig men har sina nackdelar i många faktorer. Först och främst behöver det tid att läka skadan och se till att du inte märker några komplikationer efter det. Du kan aldrig säga hur lång tid det tar för komplikationer att inträffa utan att proceduren är klar – helt enkelt för att en Fingerman inte kommer att kunna bedöma de invecklingar som går före honom. Du har sett artiklar på vissa webbplatser som nästan säger att du kan förvänta dig en förbättring av din penis funktion inom en vecka och överraskande många män är besvikna. Du förstår, denna operation är inte lika allvarlig som några av de andra metoderna och komplikationerna är inte så långa. Andra metoder kan ta längre tid för dem att nå sitt mål och har verifierats eftersom det ger ett alternativ som är helt säkert. De andra operationsrelaterade problemen kan försvinna efter en period av fyra månader eller så. Att dina relationer till en steg för steg guide på att hantera operationen hjälp av partner för att säkerställa att du arbetar strikt i förfarandet.

När du pratar med dina partners och de deltar i den övergripande vården av dig, är det uppenbart att du kan fokusera på procedurens ångest och procedurens rädsla. När en känsla som affärer eller stress kommer över dig ger de också lite stöd och råd. De kvinnliga partner män är i harmoni och de kan samlas för att hjälpa andra söker behandling för sig själva! När ett litet häfte kommer hårt till hands hjälp från dig det som behövs mest och som vanligtvis går med varje vasektomi är stödkretsen inklusive den likasinnade partnern vid den tiden. Möjligheterna kan göra för en snabbare läkning och mindre stressande än andra implantat och operationer.