En FAQ om deras Scro-verktyg

Genom att helt enkelt förstora din penis är det viktigaste att få dem verktygen för att få ut det mesta av det. Denna artikel täcker en rad ämnen relaterade till penisförstoring och sexuell förstärkare. I flera avsnitt svarar jag på några frågor om manlig förstärkning eller manliga förbättringsprodukter.

Vad är Scro tool?

Scro-verktyget (eller annat scaler-system) använder linjära dragmekanismer eller skruvar längs längden på din penis för att antingen förlänga eller sträcka ut och expandera cellerna i corpora cavernosa. Dessa enheter är kända som”” x-Y-z “” (skelett eller axel eller andra) för att öka penisens tjocklek.

Mer finns på marknaden idag än jag vet. Låt oss titta på några av dem.

Kom ihåg att den här artikeln hänvisar till Scro-verktyget, men om du köper en av dessa tusentals enheter kan du bygga din egen. Det finns dock en valfri kompakt version av samma enhet, kallad X4 Extender, tillgänglig i nästan alla de bästa sexleksaksbutikerna.

Priset på Scro-verktyget?

Det är det dyraste sättet att få resultat. Dessa maskiner kostar cirka några hundra dollar. Från början var det slöseri med pengar och tid, men efter att de gjordes kommer det att bli ett massivt partialternativ.

Hur fungerar det?

Användningen som alla dessa mekanismer följer är en rak framåtregel: de tillämpar både vad som finns inom och utanför penis, och corpora cavernosa utlöser köttets stereting i en kontinuerlig, utan att överdriva det ofta.

Enheten är formad av ett dragmaterial eller en krympt protescylinderform. Den huvudsakliga strukturella strukturen hos anordningen är en trummis som låser på plats på toppen och botten av penis. Banden är gjorda av ett elastiskt material. De hjälper till att få cylindern på det mest grundläggande sättet.

Det allmänna syftet med enheten är en liten tweak av penisens naturliga mönster av celldelning (fallus) och det naturliga sättet för cellbyggnad (transformerande celler). Detta ökar blodets totala benägenhet för penis. Som ett resultat blir penis märkbart längre och bredare vid den tiden.

Hur effektivt är det?

Förslaget är att enheten är ett hygieniskt och framgångsrikt sätt att öka manlig penisstorlek. Jag var en av de skeptiska, definitivt. Jag fick dock resultat en vecka efter att ha tagit enheten.

Vad ska jag Acceptera.

Fel i produkten, framsteg och testning kan förlåtas om de accepteras. Vissa människor som använder enheten försköna om enheten genom att säga att det fungerade även när deras penis var ur enheten.

Vad är problemet?

Problemet härrör från först och främst (ibland vidare) att timerlösningen inte räcker till. Enheten är också mycket obekväm när det gäller inköp och användning. För det andra har allt undersökts. Och förmodligen misslyckades.

Är Scro-verktyget för mig garanterat att fungera?

Ja, garanterat! Det rekommenderas att du bara köper ett bra, pålitligt och välrenommerat företag för vetenskapligt bevisad, garanterad penisförstoring. Du vet bara perfekt fabriksform.