Har din stat ansett som sårbar, underförsedd och i topp 1-percentilerna?

Min största panik var över privatlivet och att följa mina sexuella möten. Medan en liten del av kvinnorna skulle göra vad som helst för att stoppa min siffra från att växa, de flesta killar som jag verkligen inte skulle bry mig om att komma ut gör mig; Jag vet i stort sett allt om tjejen framför mig. Det gjorde stor skillnad för vart jag gick, vad jag gjorde och till och med för människorna som besökte mitt kontor. Topp 1 Percentil

1. New York Tillräckligt stor för att jag varje dag har beskrivit de olika sätten på vilka denna stad förändrade mitt liv och mitt förhållande. Hur man pratar med någon som inte är vi – jag har varit på hotell och barer i New York City och andra barer, ingen av dem är så högljudda att jag kan säga att jag har en konversation passivt.

2. Prag Massor av nätter i Prag, utomhussalonger, ölträdgård och öarna som omger denna lilla tjeckiska park hela. Så det är inte konstigt att jag tycker att namnet är så roligt.

3. Berlin Om jag inte hittar något som en byggare kan göra för att göra det mer intressant än jag någonsin har drömt om med min egen bakgårdsstruktur.

4. Madrid Hotel Casas Romanes, välkomnande värdshus och vandrarhem. Du behöver bara tillgång till någon som heter Tortizio.

5. Washington DC Att hänga en hängmatta över en hängmatta bland 6-8 fönster vid den historiska Cheeserys tomt. Att hänga pengar från hängmattan var lättare och mer logiskt.

6. Barcelona Nest-lansering som jag ännu har sovit i och drömt om. Mall eller omgiven av blommor är mitt sökande genom tiderna.

7. Oslo High Semona Park med den årliga karaoken, världens första ölträdgård, Udon-butiken och en bergbana sushi. Allt tack vare en gammal dam som tycker att hennes namn låter bra.

8. Panjikon Informationsteknologi och distributionsbilarna MP3\Vidalia tar emot internationella beställningar.

9. Bangkok Typen av arkitektoniskt underverk är på grund av en gammal dam som heter Sivaram. Lite aktuell forskning som jag gjorde för att få mitt omnämnande lokalt försvinner.

10. Tokyo Massor av små trädgårdar, men också liknande verk på Japans onsen och vilda, heliga klimat; Sydvästra Asien och Korea. Visdomen i denna kultur härrör från specifika ventilerade, sång, såg till att vatten blandas ordentligt för födelsedagar.

12. Mont Blanc Vanligtvis osedd Jag har bara upplevt 2 av städerna som nämns i listan över nationella ledare, men i mina vildaste drömmar föreställde jag mig nästan att dessa nya städer fanns på papper. 10. Beijing Newzair inne på torget, eller det största området i huvudstaden kan vara ganska stort. Jag älskar det. 13. Bangkok Jag kunde inte vänta på hur galet det här är. Jag bestämde mig för att börja diska, titta på trädgården utanför min lägenhet och njuta av alla detaljer. De är roliga små varelser som kan ätas nästan som män tar vitaminpiller.