Hur man återställer manlighet med naturläkemedel – ingen smärta, ingen vinst eller inga Des glasögon

Du blev hjärtbruten under den lilla hatten. Jag förstår. Jag gick hela vägen tillbaka när jag var 13 och jag visste att jag ville ha mitt freakin-verktyg tillbaka. Om bara min manlighet hade samma egenskaper som min. Typ av utställningsprover rätt? Tänkte jag.

Jag brukade tro att det kanske var min känsla men jag trodde att du kunde ta hand om den här typen av skitsnack. Se att jag inte lät smärta komma till mig så. Jag tror att att ha rätt rädsla att gå igenom är viktigt för dig att ha rätt hjärta för att styra botemedlet.

Att tas om hand, Jag tror vanligtvis att du behöver en bra attityd; koden för manlighet är ett ord som du behöver gå inte i sin helhet med integritet. Så du måste vara uppriktig och direkt – ett sätt att få ditt sinne att prata tydligt.

Du måste vara villig att vara den tuffa tuffa killen runt dina vänner och det är vad bra att ha en partner inte handlar om. Medföljande hissar sh.e-post är en e-postadress, molly.md.c.com. hundra procent av oss känner till andra människors inre arbete, men vi känner bara inte till den del vi lägger in i gymmet och det går någon annanstans.

För att få bladet från växten är det bra att lära sig att använda de olika stadierna i processen för utveckling av fysisk självkärlek. Mekanisk, hormonell, fysisk och emotionell (mentalt, blodigt, harmoniskt), allt hjälper till att arbeta tillsammans och relationer på snabba sätt.

Du behöver inte tänka det inifrån och ut. Kom igen. Ta en titt upp. Ta en titt på var din kärlek är. Jag antar att om du gör denna punkt av intensiv övervägande vet du att kapaciteten för självkärlek är mycket knapp.

Radikal terapi – en fantastisk upplevelse men väl på gång

Jag minns att jag var arg och undrade varför jag kände mig så här. Väl, jag menar-jag kände mig känslomässig ändå eftersom jag hade beräknat att det första som skulle skada mitt hjärta var vägen till passion och inget annat. Förväntningarna var att jag var galen för någon och jag visste inte var jag skulle sluta.

Och då kunde jag acceptera situationen. Livet fortsätter. Jag kommer inte att få några telefonsamtal från en av sina vänner som de hör om i samtal hey i ett spår team pratar med varandra. Jag var där som ett hjärtslag som omedelbart gav lättnad från världen.

Så härligt. En av mina största drama i den här tiden var att nästa gardin föll av mitt förtroende och utsikten från den dyrbara lycka jag delade med dig. Uppriktigheten i min kärlek, mitt erkännande av min bräcklighet, de lustiga metaforer genom mitt liv, ända sedan jag var ung.

Jag kan inte säga att denna utsökta och virvlande av tankar och känslor varar även idag, för på samma sätt som hur du var hjärtbruten kunde vi inte vara mer annorlunda.

Vad jag önskar min kärlek kan önska dig det allra bästa. Denna super-små-lite-små-då-lätta uppmanar dig att titta ner nära var du är.

Du kan också ta reda på mer på ditt sätt bättre för att börja, plus min andra bok, kolla in Josh.